Ce pedepse au primit constănțenii care au luat credite bancare cu acte false

418
Ce pedepse au primit constănțenii care au luat credite bancare cu acte false - cepedepseauprimitcreditebancare-1422554077.jpg

Articole de la același autor

Șase bărbați acuzați că au obținut credite bancare de aproape un milion de lei, prin intermediul unor "săgeți" și folosindu-se de acte falsificate, au fost condamnați definitiv la închisoare. Magistrații Curții de Apel Constanța i-au condamnat pe Ion Ivănescu (Ciolan) la 11 ani de închisoare cu executare, pe Narcis Mihai Negoiță, la zece ani și șase luni de închisoare cu executare, pe Remus Cornel Cojocaru (Buștiuc), Stelică Chiosea, Ciprian Mătănie Mihai, Denis Mutalâp, la câte zece ani de închi-soare cu executare, sub acuzația de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave. 


Cei șase indivizi sunt acuzați că, în perioada 2005 - 2006, au racolat peste 25 de persoane pe care le-au convins să se prezinte la sediile uni-tăților bancare din Constanța (Banca Comercială Română, Bancpost, Raiffeisen, Piraeus Bank etc) și să solicite credite bancare, folosindu-se de documente falsificate: adeverințe de venit, contracte individuale de muncă, cărți de muncă etc.


După ce obțineau creditele, per-soanele racolate le dădeau celor șase 95% din banii pe care-i obțineau de la bancă. Potrivit anchetatorilor, pentru a-i convinge pe cei racolați, cei șase inculpați îi asigurau că se vor ocupa de plata ratelor bancare. În cursul zilei de miercuri, Denis Mutalâp și Ciprian Mătănie Mihai au fost ridicați de acasă de polițiștii constănțeni, fiind duși la Penitenciarul Poarta Albă, unde-și vor executa pedepsele privative de libertate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Decembrie 2014
Stire din Actual : Scriitor condamnat la moarte!
Pagina a fost generata in 0.5494 secunde