Ce pedepse au primit proxeneții care aveau un bordel în Medgidia

368
Ce pedepse au primit proxeneții care aveau un bordel în Medgidia - trib-1422025682.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați din Medgidia, acuzați de proxenetism, au fost condamnați la închisoare. Dumitru Arapi, unul dintre inculpați, este acuzat că și-a pus locuința la dispoziție pentru practicarea prostituției. 
Pe 30 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că Dumitru Arapi, zis "Nea Miti", din municipiu Medgidia, ar fi obținut foloase materiale de pe urma practicării prostituției de către mai multe tinere cărora le pune la dispoziție locuința sa în acest scop.
În septembrie, Poliția Medgidia sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, și cu ajutorul specialiștilor de la Serviciului de Informații și Protecție Internă Constanța, a realizat un flagrant. Cu această ocazie, Dumitru Arapi a fost surprins în locuința sa în timp a primit suma de 400 de lei de la doi investigatori sub acoperire din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - IPJ Constanța. Banii primiți erau destinați intermedierii unor acte sexuale cu persoanele de sex feminin găzduite de inculpat.
În urma percheziției domiciliare, în locuința lui Arapi au fost găsite cinci tinere, precum și inculpatul George Răducan. Asupra uneia dintre tinere polițiștii au găsit 100 lei, bani despre care aceasta a declarat că i-a primit de la un client în scopul de a întreține raporturi sexuale cu aceasta. De asemenea, la locuința inculpatului Dumitru Arapi au fost găsite bancnotele marcate cu titlul PROXENET precum și prezervative nefolosite și folosite, telefoane mobile, bani.


Din probele administrate în dosare reiese că tinerele aveau între doi și opt clienți zilnic, fiecare, iar Arapi era cel care le aducea clienții. Conform înțelegerii dintre prostituate și inculpat, acesta primea jumătate din banii obținuți din prostituție, precum și suma de 50 lei, pe lună, de la fiecare dintre fete pentru plata consumului de apă.
De asemenea, din probele administrate reiese faptul că inculpatul George Răducan a bătut-o pe una dintre tinere, în vârstă de 17 ani, obligând-o să se prostitueze.


Astăzi, Dumitru Arapi a fost condamnat la patru ani și șase luni de închisoare, iar George Răducan, la trei ani de închisoare. Decizia nu este definitivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 23 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Individ penal, depistat de polițiști
Pagina a fost generata in 1.6036 secunde