Ce se întâmplă când are loc un accident rutier soldat cu o victimă încarcerată? (GALERIE FOTO)

235
Astăzi, Serviciul Poliției Rutiere, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Consiliere și Evaluare Antidrog, a organizat un eveniment pentru prevenirea accidentelor rutiere care se produc în rândul tinerilor și care au ca principală cauză conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor stupefiante.

Așa se face că, în parcarea exterioară situată la Poarta 1 Port a avut loc simularea unui accident rutier care s-a soldat cu o victimă încarcerată, prin urmare a intervenit un echipaj SMURD al ISU Dobrogea. Apoi a urmat o prezentare generală și practică despre măsurile de prim ajutor în cazul unui accident soldat cu victime prezentată de Asociația "Siguranță Auto" București, după care un test drive efectuat de Școala de Șoferi "Auto PIF".

Totul s-a încheiat cu un concurs privind testarea cunoștințelor de legislație rutieră și efectele consumului ilicit de droguri în cadrul proiectului "PARTENERIAT PENTRU SIGURANȚA RUTIERĂ" implementat la nivelul liceelor din municipiul Constanța - Serviciul Rutier Constanța și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța. Elevii care au participat la concurs s-au "bătut" pentru a câștiga competiția, mai ales că erau puse la bătaie mai multe premii ce au constat în oferirea de cursuri gratuite pentru obținerea permisului auto efectuate de o școală de șoferi din Constanța.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 05 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu în Negru Vodă
Pagina a fost generata in 1.7565 secunde