Ce spun reprezentanții Colegiului "Mihai Eminescu" cu privire la profesoara anchetată într-un dosar de proxenetism

290
Ce spun reprezentanții Colegiului

Articole de la același autor

Printr-un comunicat de presă transmis în cursul zilei de astăzi, reprezentanții Colegiului Național "Mihai Eminescu" fac următoarele precizări cu privire la aspectele de care este acuzată profesoara de informatică Margareta Drăguț - cercetată într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane, alături de alte persoane, printre care și un polițist și un jandarm. 


"Colegiul Național Mihai Eminescu incriminează genul de activități pentru care a fost nominalizată în presă profesoara Margareta Drăguț, indiferent din ce categorie socio-profesională ar face parte. Acest tip de activitate nu se leagă nicicum de numele colegiului nostru. Pe de altă parte, noi, ca instituție, nu avem calitatea necesară pentru a controla viața personală a fiecăruia, mai ales că nu a existat, de-a lungul timpului, nicio sesizare/reclamație cu privire la activitatea vreunui cadru didactic de la noi în sensul încălcării normelor morale. Nu dorim ca activitatea corpului nostru profesoral să fie întinată de aceste evenimente care nu țin de spațiul școlar", au precizat reprezentanții instituției. 




În altă ordine de idei, conducerea instituției a transmis astăzi o adresă oficială către procurorii DIICOT prin care au solicitat informații cu privire la acuzațiile care îi sunt aduse profesoarei, având în vedere faptul că la unitatea școlară nu a fost primit niciun document oficial, pe baza căruia să fie luate eventuale măsuri disciplinare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Nu l-au uitat pe Eminescu
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Sport : Real Madrid și FC Barcelona, anchetate
Pagina a fost generata in 1.9857 secunde