Ce spune Adrian Despot despre participarea la consultările cu președintele Klaus Iohannis

204
1
Ce spune Adrian Despot despre participarea la consultările cu președintele Klaus Iohannis - adriandespotrock-1446796906.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis discută, astăzi, cu liderii UNPR și cu cei de la ALDE, pentru ca mai apoi să se întâlnească cu reprezentanții celor ce au protestat în ultimele zile.

O parte dintre oamenii simpli care au ieșit în stradă a cerut ca Adrian Despot, aflat vineri noapte în clubul Colectiv și care a ajutat la salvarea unor tineri, să fie și el prezent la consultări.

Rockerul Adrian Despot și-a spus părerea despre acest lucru pe Facebook.

"Dragii mei,

Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.

Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti.

Cu respect,

Adrian Despot".

Comentează știrea

Dan
6 noiembrie 2015
Onestitate

Felicitari! Felicitari! dar,"cu o floare nu se face primavara!" Pacat.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9177 secunde