Ce spune comisarul șef Constantin Dancu despre traficul rutier din Constanța

1960
11
Ce spune comisarul șef Constantin Dancu despre traficul rutier din Constanța - fonddancu-1407523318.jpg

Articole de la același autor

Sunt necesare noi sensuri giratorii în Constanța, când vom avea sistem semaforizat de undă verde și care sunt cele mai bune soluții pentru traficul din Constanța - acestea sunt întrebările de interes public la care ne-au răspuns polițiștii rutieri constănțeni. 


Nu mai este nicio surpriză faptul că numărul mașinilor crește de la an la an, inclusiv în județul Constanța. În această situație, drumurile par depășite de situație, iar autoritățile încearcă din răsputeri să țină lucrurile sub control pentru a nu exista probleme legate de fluență, dar nici în ceea ce privește accidentele rutiere. Aceas-ta în condițiile în care polițiștii sunt insuficienți, iar condițiile lor de muncă lasă de dorit: au mașini vechi, le lipsește carburantul și nu au suficiente re-surse pentru a se descurca. 
"Avem probleme normale, cu care se confruntă orice instituție. Avem probleme cu personalul, cu logistica. Sunt aceleași probleme dintotdeauna", a precizat, pentru "Cuget Liber", comisarul șef Constantin Dancu, șeful Serviciului Rutier Constanța. 


Nu sunt bune atâtea sensuri giratorii 
În ceea ce privește schimbările din traficul constănțean, oamenii legii sunt de părere că ar fi loc și de mai bine. "Este clar că în județul Constanța au avut loc schimbări importante, însă mai sunt multe de făcut, de avut în vedere. Poate avem și noi partea noastră de vină, pentru că uneori am acceptat niște modificări care nu sunt conform cu realitatea, dar am acceptat pentru că era o soluție mai bună decât cea din prezent. N-am să fiu niciodată de acord cu sensurile giratorii de la Metro, pentru că sunt asimetrice și sunt o mare pacoste pentru traficul rutier, însă cu timpul le putem corecta. Sunt intersecții în Constanța care sunt semaforizate, dar nu sunt eficiente. De exemplu, la intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Theodor Burada, dacă oprești semaforul, se circulă perfect și fără probleme. Altfel, acolo sunt probleme și se creează aglomerație", spune comisarul șef. 


Când va avea Constanța semafoare sincronizate 
Răspunsul este simplu: probabil că niciodată! Însă nu din rea voință sau din lipsă de interes, ci pentru că infrastructura municipiului Constanța nu permite un astfel de sistem de undă verde. "Sistemul de undă verde este aproape imposibil de făcut în Con-stanța, pentru că presupune un segment de drum pe care să-l controlezi perfect, fără treceri pentru pietoni, fără intersecții nesemaforizate. Este o soluție bună, ideală, însă nu pentru Constanța", explică Șeful Serviciului Rutier Constanța. În ceea ce privește drumurile cu probleme, lucrurile sunt simple: toate bulevardele din Constanța sunt considerate ca fiind problematice, unele dintre ele având dificultăți de fluență, iar altele având probleme din punct de vedere al accidentelor rutiere. 


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Borat
9 august 2014
Hmm

Cum este posibil intr-o intesectie sa avem sens giratoriu, trecere de pietoni si statie de autobuz ? Doar niste minti luminate de militieni pot accepta ca este corect.

Cetatean 62
9 august 2014
sensuri giratorii

Cel mai nenorocit sens giratoriu este cel de la CORA bdul Bratianu. Stim ca a fost special realizat pentru magazin si cei care au de suferit sunt conducatorii auto. Mult mai fluenta era circulatia ( pentru pietoni si autovehicule) cand intersectia era semaforizata. Si inca ceva pentru reprezentantii circulatiei. Parca era interzisa circulatia autovehiculelor grele prin Constanta (cu exceptiile de rigoare) insa de la o vreme se circula in veselie fara ca cineva sa ia masuri. Aceste reguli sunt incalcate numai de anumite firme (care pot fi exemplificate).

Ghici
9 august 2014
Arati ffff rau!

Arati ffff rau Dancule!A dat ciroza peste tine?Te au ajuns blestemele baietilor nevinovati d l rutiera?Zdreantăaaaaaaaa

marketglory
9 august 2014
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. emal: [email protected] YM: stanciuadrian33

stie el
9 august 2014
kelllu

nu scapi de parnaie :prietene:, ai grija ca prietenii de la Dna , Marius Iacob si stii tu cine cu care ai fost la Ciresica acum 1 an 2 s-au lepadat de tineeeee Danculeeeeeeeeeeeeeeee. Se stie ca acest ziar este fidel lui Basescu si acolitilor lui. rusiiiiiiineeeee.

Poetul
10 august 2014
Traficul rutier

Ideea sensurilor giratorii imi apartine. O propunere pe care o fac de prin...1985. M-am referit intotdeauna la sensurile giratorii din principalele intersectii din oras si din afara lui. Nu la cele care se fac,la gramada,in folosul unor mall-uri sau magazine,etc. Am mai propus si sensuri unice de mers pe anumite strazi, chiar bulevarde. Statiile de autobus nu respecta regula cea mai simpla>sa se faca dupa trecerea de pietoni si nu inainte de aceasta. De aici si numeroasele accidente cu pietoni. Cred ca scopul nostru ar trebui sa fie unul singur,comun>prin ceea ce propunem sau facem sa contribuim la reducerea accidentelor de orice fel, fluidizarea traficului rutier, circulatia in siguranta.

stie el
10 august 2014
sa-ti fie rusine !

Magarul asta batran sa invete sa se poarte cu angajatii,apoi sa dea inteviuri,eventual despre retete culinare,nicidecum despre meseria de politai.Tu nu stii mai magarule sa te comporti cu angajatii cinstiti,corecti si care vor sa munceasca.iar despre meserie,esti un zero barat.Tu nu ai caracter.Sau altfel spus : ai un caracter MIZERABIL !

Alin
15 august 2014
intersectia tomis-soveja

Cand o sa se faca odata ceva in intersectia aceasta?S-a solicitat de atatea ori creerea unui sens giratoriu acolo (intersectia fiind la fel de mare ca cea de la camp dintre eliberarii si dezrobirii) sau a fost solicitata schimbarea semaforizarii (fie mai multe secunde de verde pe tomis fie sa se faca verde pe ambele sensuri ale tomisului in acelasi timp).E cea mai problematica intersectie din orasul asta de vreo 3 ani incoace iar voi si primaria stati cu mainile in san si nu luati in considerare solicitarile care s-au facut fie pentru amplasarea giratoriului (intersectia e relativ medie nu mare ca cea de la cora incat sa puna probleme circulatiei) sau a schimbarii semaforizarii.RUSINE HOTILOR!

Salomon UK
25 septembrie 2014
Salomon UK

[url=http://www.lebron-jamesshoes.us/]Lebron James shoes[/url] [url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]http://www.airmax90sale-uk.co.uk/[/url] [url=http://www.runshoessale.org.uk/]Nike Air Max sale[/url] [url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/producttags.html]http://www.airmax90sale-uk.co.uk/producttags.html[/url] [url=http://www.lebron-jamesshoes.us/]Lebron shoes[/url] [url=http://www.salomonukonline.co.uk/producttags.html]http://www.salomonukonline.co.uk/producttags.html[/url] [url=http://www.mkoutletonline-us.com/producttags.html]http://www.mkoutletonline-us.com/producttags.html[/url] [url=http://www.mkoutletonline-us.com/]Michael Kors outlet online[/url] [url=http://www.beatsbydreonlineuk.org.uk/]Beats By Dre studio[/url] [url=http://www.salomonukonline.co.uk/]http://www.salomonukonline.co.uk/[/url] [url=http://www.salomonukonline.co.uk/]Salomon[/url] [url=http://www.salomonukonline.co.uk/]Salomon UK[/url] [url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet UK[/url] [url=http://www.michaelkorshandbagsoutlet2014.co.uk/]http://www.michaelkorshandbagsoutlet2014.co.uk/[/url] [url=http://www.mkoutletonline-us.com/]Michael Kors Purses[/url] [url=http://www.salomonukonline.co.uk/]Salomon running shoes[/url] [url=http://www.tomsshoes-outletonline.com/]Toms outlet[/url] [url=http://www.mkoutletonline-us.com/]http://www.mkoutletonline-us.com/[/url] [url=http://www.runshoessale.org.uk/]http://www.runshoessale.org.uk/[/url] [url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]cheap Nike Air Max 90[/url] [url=http://www.lebron-jamesshoes.us/]Lebrons shoes[/url] [url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/producttags.html]http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/producttags.html[/url] [url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/[/url] [url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet UK[/url] [url=http://www.michaelkorshandbagsoutlet2014.co.uk/]Michael Kors[/url] [url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]Nike Air Max 90[/url] [url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet online[/url] [url=http://www.fitflopsonlinesale.com/]Fitflop Sandals[/url] [url=http://www.lebron-jamesshoes.us/]http://www.lebron-jamesshoes.us/[/url] [url=http://www.runshoessale.org.uk/]Nike Air Max[/url] [url=http://www.cheapnikeairmax2014.us/]http://www.cheapnikeairmax2014.us/[/url] [url=http://www.michaelkorshandbagsoutlet2014.co.uk/]Michael Kors purses[/url] [url=http://www.beatsbydreonlineuk.org.uk/]Beats By Dre[/url] [url=http://www.cheapnikeairmax2014.us/]Nike Air Max 2014[/url] [url=http://www.fitflopsonlinesale.com/]Fitflop sale[/url] [url=http://www.mkoutletonline-us.com/]Michael Kors online outlet[/url] [url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet[/url] [url=http://www.lebron-jamesshoes.us/producttags.html]http://www.lebron-jamesshoes.us/producttags.html[/url] [url=http://www.lebron-jamesshoes.us/]cheap Lebron shoes[/url] [url=http://www.cheapnikeairmax2014.us/]Nike Air Max 90,Nike Air Max 1[/url] [url=http://www.tomsshoes-outletonline.com/]Toms shoes[/url] [url=http://www.cheapnikeairmax2014.us/producttags.html]http://www.cheapnikeairmax2014.us/producttags.html[/url] [url=http://www.michaelkorshandbagsoutlet2014.co.uk/]Michael Kors outlet[/url] [url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/[/url] [url=http://www.beatsbydreonlineuk.org.uk/]Beats By Dre UK[/url] [url=http://www.michaelkorshandbagsoutlet2014.co.uk/]Michael Kors handbags[/url] [url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]Nike Air Max 90 sale[/url] [url=http://www.fitflopsonlinesale.com/]Fitflop[/url] [url=http://www.michaelkorshandbagsoutlet2014.co.uk/producttags.html]http://www.michaelkorshandbagsoutlet2014.co.uk/producttags.html[/url] [url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet online[/url] [url=http://www.beatsbydreonlineuk.org.uk/]Beats By Dre solo hd[/url] [url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]Nike Air Max 90 UK[/url] [url=http://www.cheapnikeairmax2014.us/]cheap Nike Air Max 2014[/url] [url=http://www.beatsbydreonlineuk.org.uk/]http://www.beatsbydreonlineuk.org.uk/[/url] [url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet[/url] [url=http://www.runshoessale.org.uk/]Nike Roshe Run[/url] [url=http://www.tomsshoes-outletonline.com/]Toms shoes outlet[/url] [url=http://www.runshoessale.org.uk/]Nike Free Run[/url] [url=http://www.fitflopsonlinesale.com/]http://www.fitflopsonlinesale.com/[/url] [url=http://www.tomsshoes-outletonline.com/]http://www.tomsshoes-outletonline.com/[/url] [url=http://www.fitflopsonlinesale.com/]Fitflop shoes[/url] [url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet york[/url] Salomon UK http://www.salomonukonline.co.uk/

unDPcDBuHXXCRdAzDN
29 septembrie 2014
dlCundSmHBFNfNEJnyr

pEAOVT bfntdoengfpt, [url=http://jgrsanovlrwr.com/]jgrsanovlrwr[/url], [link=http://teudkoqegxub.com/]teudkoqegxub[/link], http://mvkkdjffjree.com/

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 August 2014
Stire din Eveniment : Șoferi penali: conduceau  fără permis
Vineri, 08 August 2014
Stire din Eveniment : Trafic deviat în stațiunea Neptun
Pagina a fost generata in 1.8258 secunde