Ce spune ministrul Elena Udrea despre demolarea hotelului Histria

1038
2
Ce spune ministrul Elena Udrea despre demolarea hotelului Histria - elenaudrea-1324990292.jpg
Într-un comunicat de presă transmis în această după-amiază, reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului arată că acțiunea de astăzi, din stațiunea Mamaia, "face parte din campania de demolare a lucrărilor executate fără autorizație de construcție". "Menționăm că proprietarul hotelului Histria din stațiunea Mamaia a executat fără autorizație de construire următoarele lucrări: etajarea și mansardarea hotelului, realizarea unei structuri din lemn la nivelul parterelor și etajelor 1, 2 și 3 și a unor scări exterioare pe structură metalică pentru accesul la fiecare etaj", se arată în comunicat.

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, spune că, prin campania de demolări ale construcțiilor ilegale, ministerul continuă demersurile sale de transformare a stațiunilor în destinații turistice atractive. "Am declarat război regilor construcțiilor ilegale! De când am venit la minister, am promis că voi face ordine în stațiunile turistice și că voi lupta cu oricine este nevoie pentru a le transforma în destinații atractive pentru turiști", a declarat ministrul Elena Udrea.

Comentează știrea

fan PD-L
27 decembrie 2011
Ai demolat hotelul unui membru PDL !!!

Rusine !!!!!

rex
27 decembrie 2011
Sansa romanilor, distrugerea JAVRELOR PORTOCALII

Exterminarea pd-listilor (mai ales intre ei) este o binefacere pentru romanii de buna credinta.Si in acest fel vom putea scapa de aceste LEPADATURI ORDINARE,ceace va duce la sansa romanilor de a intra in randul tarilor civilizate, altfel ramanem in lumea a-3-a unde suntem acum datorita acestor NEMERNICI PORTOCALII condusi de CIUDATENIA de la Cotroceni.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3031 secunde