Ceasuri contrafăcute, de peste 1.000.000 lei, confiscate la Constanța

291
Ceasuri contrafăcute, de peste 1.000.000 lei, confiscate la Constanța - ceasuri-1486660806.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China, peste 2.600 ceasuri contrafăcute, în valoare aproximativă de 1.078.000 lei, dacă ar fi fost originale.

Containerul sosit din China era destinat unei societăți comerciale cu sediul pe raza județului Ilfov. Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean român, în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul în municipiul București.

În urma controlului, au fost descoperite 2.690 ceasuri de mână pentru femei și bărbați, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute, în valoare aproximativă de 1.078.000 lei, dacă ar fi fost originale.

Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5732 secunde