Cercetașii, decorați pentru profesionalism

139
Cercetașii, decorați pentru profesionalism - cercetasi-1563191318.jpg

Articole recomandate

Someșeni, iulie 2019. Cercetașii clujeni aniversează jumătate de veac de la înființarea unității. Cu acest prilej, la sediul regimentului a fost organizată o ceremonie militară și religioasă. Printre cei care au luat parte la eveniment, s-au numărat locțiitorul comandantului Diviziei 4 Infanterie "Gemina", general de brigadă Nicolae Tonu, comandanți de unități și ai structurilor din Sistemul de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, la nivel local și, nu în ultimul rând, membri ai familiilor și prieteni ai cercetașilor clujeni.

Cu prilejul aniversării a 50 de ani de la înființare, în semn de apreciere a profesionalismului personalului militar și civil al unității, Drapelul de Luptă a fost decorat cu Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării.

Ceremonia s-a încheiat cu defilarea militarilor Regimentului 317 ISR "Vlădeasa", în acordurile Muzicii Militare a comandamentului Diviziei 4 Infanterie "Gemina". Ulterior, cercetașii clujeni au pregătit un exercițiu demonstrativ, executat cu sprijinul elicopterelor Bazei 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu", precum și o expoziție statică cu tehnică și armament.

Cristina TOMA

Ministerul Apărării Naționale - Forțele Terestre Române 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2779 secunde