Concurs Cercetat pentru că a tras cu pistolul fără să aibă permis port armă

658
2

Articole de la același autor

Polițiștii de la Secția 4 cercetează un bărbat din cartierul Palas, care a tras cu pistolul, în plină stradă, fără să țină cont că ar putea răni pe cineva.
În cursul zilei de duminică, Serafetin Iașar, în vârstă de 32 de ani, din Constanța, s-a întâlnit cu mai mulți prieteni cu care a chefuit la un bar din cartierul Palas. La un moment dat, acesta a spus că pleacă acasă și a ieșit pe stradă, întâlnindu-se cu una dintre vecinele sale, Irina Ulinici, în vârstă de 59 de ani.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul a scos un pistol cu gaze, marca Walther, de calibru 9 mm, cu care a executat un foc către femeie.
Cu toate acestea, ea nu prezintă nicio vătămare corporală, însă anchetatorii spun că a tras o sperietură zdravănă.
Mai mult, femeia a declarat polițiștilor că-l cunoaște pe tânăr însă nu a avut niciodată probleme cu el.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, subinspector Carmen Șerbănescu, din primele cercetări a reieșit că bărbatul nu are permis de port armă, care să-i permită deținerea sau folosirea unui astfel de pistol.
Pe de altă parte, în momentul în care polițiștii de la Secția 4 au efectuat un control în mașina lui Serafetin Iașar au descoperit un încărcător gol al aceluiași pistol, o cutie cu cartușe, un tub gol, o bâtă tip baseball și o sabie de panoplie.
Luat la întrebări de către oamenii legii, Iașar a declarat polițiștilor că din cauza stării de ebrietate în care se afla, a crezut că a venit Crăciunul și, în spiritul sărbătorilor, s-a gândit să folosească arma pentru că nu avea petarde.
Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru deținerea și folosirea unei arme fără să aibă acest drept.

Comentează știrea

jBaVXdbwZlEjHxvBvB
11 mai 2014
XsKjLowCmXmNu

8kCUAl pwhhywyknovw, [url=http://ontwvhmplgdo.com/]ontwvhmplgdo[/url], [link=http://yoikjckhreor.com/]yoikjckhreor[/link], http://moajbupjdvjt.com/

awwhylsVIAlL
29 august 2014
qScNzHLsZbuaNOPrV

3Fb1Th jdsjycvlbupd, [url=http://tjzlmzkeqrpt.com/]tjzlmzkeqrpt[/url], [link=http://vthzqcwuxufk.com/]vthzqcwuxufk[/link], http://neqzgkecblrs.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.792 secunde