Ceremonii ale jandarmilor cu ocazia Zilei Drapelului Național

279
Cu ocazia zilei de 26 iunie - Ziua Drapelului Național, jandarmii constănțeni organizează o serie de activități menite să marcheze acest moment important pentru istoria românilor.
Așa se face că, ieri, cu începere de la ora 18.45, preotul militar Laurențiu Cristinel Oprea a participat la ceremonia militară de coborâre a Drapelului României de pe catarg, apoi drapelul a fost depus în capela unității și s-a săvârșit slujba de sfințire a acestuia.
Astăzi, cu începere de la ora 8, la reședința Inspectoratului de Jandarmi Județean și a Grupării de Jandarmi Mobilă Constanța, drapelul națio-nal va fi ridicat de la capela unității, iar în fața personalului, în cadrul unei ceremonii, acesta va fi arborat.
La ora 9, un pluton de onor format din 18 subofițeri, un ofițer și garda port drapel vor fi prezenți pe platoul din fața Comandamentului Flotei, pentru a participa la manifestările organizate de autorități cu ocazia acestei sărbători. Formațiunea de jandarmi va da onorul și va participa apoi la defilarea gărzii de onoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3699 secunde