Cererea procurorilor DNA în dosarul Microsoft a ajuns la Cameră. Biroul Permanent se reunește mâine

75
Cererea procurorilor DNA în dosarul Microsoft a ajuns la Cameră. Biroul Permanent se reunește mâine - microsoft-1412087394.jpg

Articole recomandate

Cererea procurorilor DNA în dosarul Microsoft a ajuns marți după-amiază la Camera Deputaților, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea acestui for legislativ.


Ca urmare, Biroul permanent al Camerei Deputaților se va reuni miercuri dimineață, la ora 9.45, pentru a decide parcursul și calendarul în ceea ce privește această cerere a DNA, au menționat sursele citate.

Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție a anunțat, marți, că procurorul general Tiberiu Nițu, în baza dispozițiilor articolului 109 alineatul 2 din Constituție, a articolelor 12 și 19 din Legea 115/1999 și ale Deciziei Curții Constituționale nr. 270 din 10 martie 2008, a transmis ministrului Justiției referatul Direcției Naționale Anticorupție prin care se solicită declanșarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de: senatorul Ecaterina Andronescu - pentru abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență și spălare de bani; deputatul Valerian Vreme - pentru abuz în serviciu; senatorul Petru Șerban Mihăilescu - pentru instigare la abuz în serviciu, trafic de influență și spălare de bani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2 secunde