Cerșetorii din Constanța, amendați

241
Cerșetorii din Constanța, amendați - 20181229161341-1546092925.jpg

Articole de la același autor

În data de 29.12.2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanta au depistat o persoana majoră din Medgidia, aptă de munca, care apela la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie, folosindu-se de un copil,in zona Policlinicii Nr.2 Constanța.

Echipajul de ordine publică a condus persoana in cauza la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanta, unde s-au întocmit actele premergătoare in vederea sesizării instituției abilitate pentru demararea cercetării infractiunii de "Folosirea unui minor in scop de cerșetorie " așa cum este prevăzută in dispozițiile articolului 215 din Codul Penal.De asemenea, politiștii locali au notificat și serviciile sociale in vederea reglementarii situației juridice a mamei și  minorului.Mentionam că persoana a mai fost depistata cerșind și la începutul lunii decembrie, tot, în aceeași zonă.

 'Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei D.G.P.L. CONSTANȚA: " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat', este anunțul autorităților din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.694 secunde