Cetățean turc, în comă după un accident rutier pe calea ferată! Mașina era furată

347
Cetățean turc, în comă după un accident rutier pe calea ferată! Mașina era furată - trecerelanivelcucaleaferatastrca-1389686162.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 31 de ani a ajuns la spital în comă, în noaptea de luni spre marți, după ce mașina în care se afla a ajuns pe calea ferată din Năvodari. Asan Mustafa conducea un autoturism Dacia pe strada Stadionului din Năvodari.


La un moment dat, ajungând la intersecție cu aceasta, din cauza neatenției în conducere, șoferul a părăsit partea carosabilă, intrând pe un drum de pământ, după care a pătruns pe acostamentul căii ferate Midia-Ovidiu, intrând cu mașina direct în calea ferată. În urma impactului deosebit de puternic, șoferul a zburat din autoturism pe parbriz, direct pe calea ferată.


Acesta a fost transportat la spital în stare critică, aflându-se în comă. Polițiștii rutieri, ajunși la fața locului, au stabilit, în urma cercetărilor, faptul că șoferul a condus o mașină pe care tocmai ce o furase de pe raza localității. Menționăm că traficul feroviar nu a fost încurcat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier oribil lângă Sibiu
Pagina a fost generata in 0.4888 secunde