Cetățeni străini întrați ilegat în România, depistați de polițiștii de frontieră

137
Cetățeni străini întrați ilegat în România, depistați de polițiștii de frontieră - ilegal-1661264755.jpg
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Ostrov, trei cetățeni palestinieni, doi sirieni și un cetățean din Eritreea care au trecut ilegal frontiera în România, din Republica Bulgaria, cu intenţia de ajunge ulterior în ţări din vestul Europei.

*În data de 21.08.2022, polițiștii de frontieră aflați în dispozitivul de supraveghere a frontierei de stat din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au observat în jurul orei 11.00, trei persoane în zona localității Esechioi, care nu își justificau prezența.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră s-a stabilit faptul că aceștia sunt cetățeni palestinieni, cu vârste cuprinse între 23 şi 32 de ani, care au trecut ilegal frontiera de stat din Bulgaria în România.

Ca urmare a misiunilor de supraveghere şi control la frontiera de stat, în aceeași zi, în jurul orei 14.00, lucrătorii din cadrul aceluiaşi sector au depistat într-un autoturism înmatriculat în Germania, un cetățean din Eritreea în vârstă de 23 de ani, care de asemenea a trecut ilegal frontiera de stat din Bulgaria în România.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de frontieră constănţeni au depistat în zona Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov, doi cetățeni sirieni care au trecut ilegal frontiera de stat în România din ţara vecină, cu intenţia de ajunge ulterior în ţări din vestul Europei.

Ca urmare a celor constatate, persoanele au fost preluate, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun, polițiștii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat.

depistaţi de poliţiştii de frontieră constănțeni

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4664 secunde