Cinci agenți de pază, cercetați în urma împușcăturilor din Piața Balada

718
Cinci agenți de pază, cercetați în urma împușcăturilor din Piața Balada - 1a786ac7cf185166a667bf641c9f1618.jpg
Cinci agenți ai unei firme de pază din Constanța sunt cercetați de polițiștii constănțeni în urma conflictului care a avut loc, miercuri seara, la o terasă din Piața Balada. Potrivit anchetatorilor, Valentin Iarca, de 29 de ani, Ion Mădălin Mițescu, de 26 de ani, Laurențiu Ciotimel, de 28 de ani, George Marius Ticu, de 32 de ani, și Alexandru Avram, de 26 de ani, toți din Constanța, agenți de pază la o firmă din Constanța, i-au bătut pe Gheorghe Marius Marodin, de 27 de ani, și pe Severin Regep, de 28 de ani, ambii din Constanța.
Polițiștii susțin că, în loc să aplaneze conflictul unde fuseseră chemați, agenții de pază au folosit sprayuri cu gaz iritant lacrimogen și bastoane telescopice. Mai mult, anchetatorii spun că deși George Marius Ticu nu avea pistol de la firma unde lucrează, el a scos arma personală și a tras două focuri asupra victimelor.
Miercuri seara, mai mulți cetățeni romi se aflau la o terasă din spatele restaurantului Balada unde au consumat mai multe produse. La un moment dat, ei s-au luat la ceartă cu personalul restaurantului care a apăsat butonul de panică. La fața locului au sosit, imediat, agenții de pază ai unei firme cu care terasa are contract. Cinci agenți sunt acuzați că s-au luat la bătaie cu cetățenii romi, doi dintre ei ajungând la spital.
La fața locului au sosit polițiștii care au reușit să aplaneze conflictul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6071 secunde