Cinci morți în accidente rutiere, la Constanța

310
Cinci morți în accidente rutiere, la Constanța - accidentroatasursafotomediafax-1410177383.jpg

Articole de la același autor

Statistică îngrijorătoare: în prima săptămână a lunii septembrie în județul Constanța au avut loc 40 de accidente rutiere, în urma cărora au murit cinci persoane, una a fost rănită grav, iar alte 49 au fost rănite ușor.

Potrivit reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere Constanța, "principalele cauze de producere a acestor accidente au fost: traversarea neregulamentară a pietonilor - 12 accidente, neacordarea priorității celorlalte autoturisme - nouă accidente, neadaptarea vitezei la condițiile de drum . șase accidente, nerespectarea distanței între autovehicule și neacordarea de prioritate pietonilor - șase accidente, etc", au precizat reprezentanții instituției.

Cele mai mult accidente s-au produs între orele 14,00 - 17,00 și 21,00 - 24,00.

"În referire la mediul de producere a accidentelor rutiere, apare o ușoară preponderență de producere a acestora în zonele aglomerate. Astfel, în perioada analizată, în municipiul Constanța au avut loc 20 accidente, dintre care nouă accidente au fost înregistrate pe principalele bulevarde, 11 fiind înregistrate pe diferite alte străzi. Restul accidentelor au fost înregistrate astfel: nouă accidente pe drumurile naționale din județ și 11 accidente în localitățile din județ", au completat polițiștii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Pieton băut, lovit de mașină
Vineri, 05 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier cu două victime
Pagina a fost generata in 1.9811 secunde