Cinci sirieni, depistați la "frontiera verde"

156
1
Cinci sirieni,  depistați la

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat cinci cetățeni sirieni care încercau să treacă ilegal frontiera în România, pe jos, din Bulgaria.

Luni, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Negru Vodă au des-fășurat, în baza unei informații, o acțiune de combatere a migrației ilegale în zona de competență. În jurul orei 14.00, aceștia au identificat, pe un drum comunal din județ care face legătura între localitatea de frontieră Cerchezu și Măgura, un grup format din cinci persoane de sex masculin. Verificărilor au arătat că bărbații sunt cetățeni sirieni și au vârste cuprinse între 19 și 38 ani.

Cercetările au mai stabilit faptul că cei cinci bărbați au trecut frontiera româno-bulgară pe jos, prin "zona verde", cu scopul de a ajunge în țări din spațiul Schengen.

Cei cinci sirieni au fost predați autorităților de frontieră din Bulgaria, conform protocolului. Polițiștii de frontieră au întocmit cetățenilor sirieni actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de "intra-re în țară prin trecerea ilega-lă a frontierei de stat". 

Comentează știrea

christian louboutin mens loafers
28 februarie 2014
christian louboutin mens loafers

jessica simpson red bottom heels Stiri Eveniment : Cinci sirieni, depistați la "frontiera verde" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin mens loafers http://moyal.balmirtronics.com/images/christian-louboutin-pigalle-120mm.asp

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Violator bulgar,  prins la frontieră
Pagina a fost generata in 0.7791 secunde