Cinci tiruri încărcate cu materiale de construcții au plecat spre sinistrații din Dorohoi

415
Cinci tiruri încărcate cu materiale de construcții au plecat spre sinistrații din Dorohoi - 2431b618046250eefa3bb8375038385f.jpg
Luni după-amiaza, în jurul orelor 17:00, cinci tiruri încărcate cu materiale de construcții au plecat din Constanța cu destinația Dorohoi. Acțiunea "Constanța ajută Suceava" a fost lansată în urmă cu aproximativ o săptămână de Gigi Chiru, vicepreședinte PDL Constanța.
Inițiativa lui Chiru este generată de inundațiile care au provocat distrugeri de case și bunuri, ca o dovadă de solidaritate față de cei aflați în suferință și necaz. Din fericire, apelul liderului PD-L nu a rămas fără ecou. Astfel, în mai puțin de o săptămână, mai mulți reprezentanți ai unor firme importante producătoare de mate-riale de construcții și transportatori constănțeni și-au arătat intenția de a sprijini familiile care, în urma inundațiilor, au rămas fără case.
"Sunt mulțumit de felul în care au răspuns unele firme constănțene producătoare de materiale de construcții și transport marfă. Le mulțumesc public pe această cale, în numele meu și al familiilor afectate de inundații. "Constanța ajută Suceava" este o acțiune pe care am lansat-o în presa constănțeană și care se vrea un impuls dat și altor firme și persoane fizice cu posibilități de a întreprinde demersuri de ajutorare a celor care au foarte multă nevoie de noi", a declarat Gigi Chiru. Destinatarii primului transport sunt locuitorii orașului Dorohoi, iar cei care se vor ocupa de distribuție sunt reprezentanți de la Habitat for Humanity.
"Sper să beneficiez de sprijin și pentru cel de-al doilea transport destinat locuitorilor județului Tulcea", a mai adăugat Gigi Chiru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Iulie 2010
Stire din Eveniment : Dispărut de acasă
Marţi, 20 Iulie 2010
Stire din Eveniment : Suspiciuni de crimă la Agigea
Pagina a fost generata in 1.5991 secunde