Cine a condus mașina morții, polițistul beat sau decedatul?

451
Polițiștii de la Rutieră încă nu au stabilit cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul rutier care a avut loc, marți după-amiază, pe drumul ce leagă Negru Vodă de Comana, în care un polițist de frontieră a murit, iar altul, aflat în stare de ebritate, a fost rănit grav.
Agentul principal Marin Ivan, de 38 de ani, este polițistul de frontieră de la Negru Vodă care a scăpat cu viață, și care le-a declarat polițiștilor de la Rutieră că, deși era mașina sa, el nu se afla la volan, ci l-a rugat pe colegul său, agent principal Doru Jica, de 39 de ani, cel care a și decedat, să conducă. Ivan este și cel care, testat fiind cu aparatul Drager, se afla în stare de ebritate, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducerea Gărzii de Coastă a efectuat verificări în ceea ce-i privește pe cei doi și s-a stabilit că ei plecaseră de la serviciu marți dimineață, la ora 8,30. Prin urmare, nu se știe de ce aceștia încă nu ajunseseră acasă până după-amiază și nici ce au făcut în intervalul de timp respectiv.
Amintim că marți, cei doi polițiști de frontieră se îndreptau cu un autoturism marca Opel Vectra, proprietate personală al unuia dintre polițiști, dinspre Negru Vodă spre Constanța, iar la Km 34, șoferul a pierdut controlul volanului, mașina a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de doi copaci și apoi s-a oprit pe câmp. Unul dintre polițiști a fost aruncat, practic, din mașină. Medicii care s-au deplasat la fața locului s-au chinuit 45 de minute să-l readucă la viață, dar fără succes.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.345 secunde