Cine este noul șef al DNA Constanța

911
Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât, ieri, numirea în func-ția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța a procurorului Sorin Constan-tinescu. Mandatul acestuia se va întinde pe o perioadă de trei ani.
Procurorul șef al DNA Constanța a declarat că, în următorii ani, va avea în vedere dinamizarea activității DNA - Serviciul Teritorial Constanța. "Sunt multe dosare în lucru, numeroase dintre ele noi, pe care dorim să le soluționăm cu celeritate. Un alt obiectiv al nostru este să dăm un semnal cetățenilor să apeleze cu încredere la DNA Constanța. De la începutul acestui an și până în prezent au fost trei flagrante pe corupție, ceea ce înseamnă că cetățenii prind curaj și apelează la noi și nu mai au reticența din anii trecuți", ne-a declarat procurorul șef Sorin Constantinescu.
Trebuie precizat că procurorul Constantinescu a avut timp să se acomodeze cu această funcție deoarece, din toamna anului trecut, el a coordonat activitatea DNA Constanța fiind delegat de CSM să asigure interimatul la unitatea de Parchet amintită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Decembrie 2011
Stire din Social : MAFIA "Șoselei de Coastă"
Pagina a fost generata in 0.1978 secunde