Cine este omul de afaceri din Arad, ars de viu după ce bolidul i-a explodat într-o parcare

557
Cine este omul de afaceri din Arad, ars de viu după ce bolidul i-a explodat într-o parcare - ioancrian-1622305622.jpg
Ioan Crişan, omul de afaceri care a ars de viu în mașina sa, în explozia produsă sâmbătă în parcarea unui supermarket din Arad, este fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea. 


Totul s-a întâmplat după ce maşina în care se afla, o limuzină Mercedes, a explodat în condiţii suspecte în parcarea unui supermarket. 


Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, era un cunoscut om de afaceri din Arad, avea afaceri în domeniul piscicol, fiind singurul crescător de somn african din România, potrivit adevarul.ro.


El a lucrat 25 de ani ca electronist la Aeroportul Arad, iar apoi s-a ocupat de transporturi şi a ajuns să-şi transforme pasiunea pentru pescuit într-o afacere. Practic, Crişan a înfiinţat prima crescătorie de somn african din România. 


Ioan Crişan a început afacerea în 2007. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma deţinută de Crişan, Crimatex SRL, a avut în 2020 un număr de 14 angajaţi, o cifră de afaceri de trei milioane de lei şi un profit de 57.000 de lei. 


În 2019, la o cifră de afaceri de 4,2 milioane de lei, Crimatex a avut pierderei de peste 400.000 de lei. 


Anchetatorii din cazul mașinii arse de la Arad au suspiciuni ca ar fi fost pusă o bombă în autoturism.


Potrivit unor surse citate de Antena 3, se merge pe varianta unui asasinat în cazul de la Arad.


În acest moment, sunt vizate deja mai mult persoane în acest caz.


Bărbatul care a ars de viu în propria mașină, în parcarea unui supermarket din Arad, este un cunoscut om de afaceri din județ.


Accidentul a avut loc după ce mașina a luat foc.


Potrivit martorilor oculari citați de newsalert.ro, victima este Ioan Crișan, fost socru al deputatului liberal Sergiu Bîlcea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6516 secunde