Cine este tânărul care a intrat cu mașina în stâlp, în ziua în care a divorțat

1226
Cine este tânărul care a intrat cu mașina în stâlp, în ziua în care a divorțat - bistriteanmort-1544016831.jpg

Articole recomandate

Bistrițeanul care s-a sinucis intrând cu mașina într-un stâlp, marți seară, se numea Andrei Pintican. Polițiștii care au ajuns la fața locului, în apropiere de ISU Bistrița au crezut inițial că au de-a face cu un grav accident rutier. 






Semnele de întrebare au apărut însă când au observat că pe carosabil nu erau urme de frânare, iar mașina era făcută praf. Atunci, oamenii legii au bănuit că șoferul autoturismului a intrat intenționat în stâlp. Imediat ce i-au aflat identitatea și au făcut și câteva verificări, au aflat și motivul: tânărul divorțase de soția lui, chiar în acea zi.

Groaznicul accident a avut loc marți, pe strada Industriei, chiar sub pasarelă. Autoturismul a lovit cu putere unul dintre stâlpii care susțin pasarela. În urma impactului, șoferul a fost aruncat afară din mașină, fiind găsit fără viață la câțiva metri buni de autoturism.



Andrei avea 27 de ani și era căsătorit de doar un an și jumătate cu o învățătoare. Cei doi nu aveau copii și marți se pronunțase divorțul dintre ei. Căsnicia ar fi fost distrusă tocmai de o relație extraconjugală, spun apropiații șoferului, potrivit sursei citate. 


sursa text si foto: libertatea.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4742 secunde