Cine sunt cei doi polițiști din Constanța care și-au distrus cariera pentru 200 lei mită

15105
2
Doi agenți din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au fost prinși în flagrant luând mită de la un șofer. Este vorba despre Mihai Dobrescu, zis Gil, și Ionuț Popîrțac, aflați în prezent în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. 


Ofițerii Direcției Generale Anticorupție, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au organizat și realizat prinderea în flagrat a agenților, ca urmare a unei sesizări primite la linia Telverde a DGA. 
În cursul zilei de ieri, echipajul format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia a oprit un autoturism, ca urmare a săvârșirii de către conducătorul auto a unei contravenții la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale față de acesta, cei doi i-au solicitat suma de 200 de lei.
Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la linia telefonică Telverde, acțiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu operativitate, în aproximativ 30 de minute de la apelul telefonic.
Mihai Dobrescu și Ionuț Popîrțac au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită. Procurorul a dispus față de aceștia reținerea pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.
Comentează știrea

Arabu
11 august 2017
Bani de pensie

Ahhha, acum înțeleg de ce ies polițaii și magistrații mai devreme la pensie , ca sa își poată cheltui șpaga acumulata în timpul activității ...... infracționale !

Luci
12 august 2017
Raspuns pentru Arabu !

Arabule, esti un idiot !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1089 secunde