Cioban sechestrat, bătut și abandonat la Mihail Kogălniceanu

575
Cioban sechestrat, bătut și abandonat la Mihail Kogălniceanu - cioban-1346968282.jpg

Trei bărbați și o femeie din localitatea Ovidiu au fost reținuți, ieri, pe bază de ordonanță, fiind acuzați de comiterea unui cumul de infracțiuni: violare de domiciliu, lipsire de libertate și tâlhărie.

Cei patru sunt acuzați că, luni, 3 septembrie, au intrat în casă peste Ionel C., din satul Dorobanțu, l-au luat urcat cu forța într-o mașină și au pornit spre Mihail Kogălniceanu. Potrivit oamenilor legii, suspecții, identificați ulterior ca fiind Dumitru V., Nuți V., Cristian V. și Marian L., voiau să-i dea o lecție bărbatului, un cioban pe care îl bănuiau că ar fi furat mai multe oi de la ferma pe care o dețin la marginea localității Ovidiu. Odată ajunși în Mihail Kogălniceanu, suspecții au abandonat victima, dar nu înainte de a o bate bine și de a-i lua telefonul mobil și banii pe care îi avea asupra ei, respectiv 70 de lei.
Suspecții urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru a se stabili dacă vor fi cercetați în libertate sau dacă vor fi arestați preventiv.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 August 2012
Stire din Eveniment : Păziți-vă de tâlhari!
Pagina a fost generata in 0.4718 secunde