Ciocnire frontală între un autoturism și un microbuz! Sunt doi morți și patru răniți grav

211
Ciocnire frontală între un autoturism și un microbuz! Sunt doi morți și patru răniți grav - microbuzrasturnata123637300-1575964159.jpg

Articole recomandate

Accident MORTAL - un microbuz s-a ciocnit frontal cu o mașină. Evenimentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens a autoturismului, conform Infotrafic. 


Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, în noaptea de luni spre marți, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz, pe pe DN11 Târgu Secuiesc - Brașov, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit sursei citate, pe DN11 Târgu Secuiesc - Brașov, la kilometrul 38+160 de metri, pe raza localității Moacșa, județul Covasna, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un microbuz, în care se aflau șase persoane.

În urma impactului, cele două persoane din autoturism au decedat. De asemenea, din celălalt vehicul, patru persoane au fost rănite - două grav și două ușor. În jurul orei 3,20, circulația rutieră a revenit la normal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8152 secunde