Circula pe străzile din Constanța cu un Ford Focus furat din Spania

186
2
Circula pe străzile din Constanța cu un Ford Focus furat din Spania - circulapestrazicuunfordfocusfura-1389721035.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, luni, în jurul orei 15.00, un autoturism marca Ford Focus care figurează ca fiind furat din Spania.

Aceștia au acționat, în baza unei informații, alături de lucrători ai Compartimentului Furturi Auto din cadrul IPJ Constanța.

Autoturismul era condus pe raza municipiului Constanța de un bărbat în vârstă de 52 de ani. Acesta, domiciliat în județul Constanța, a declarat că nu a cunoscut faptul că mașina este furată.

Polițiștii de frontieră au indisponibilizat, la sediul Gărzii de Coastă, autoturismul evaluat la aproximativ 5.000 euro și i-au întocmit constănțeanului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "complicitate la furt". 

Comentează știrea

marius
17 ianuarie 2014
cititi

Nu mai duce lumea in eroare cu tot felul de cuvinte...mai intai va interesati despre ce este vb.dupa care publicati stirea.....

christian louboutin bianca 140
28 februarie 2014
christian louboutin bianca 140

christian louboutin uk store locator Stiri Eveniment : Circula pe străzile din Constanța cu un Ford Focus furat din Spania | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin bianca 140 http://cnobdi.org/images/christian-louboutin-boot.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.58 secunde