Circulaţia feroviară, oprită la solicitarea ISU. Două trenuri staţionează la Medgidia şi Basarabi

511
Circulaţia feroviară, oprită la solicitarea ISU. Două trenuri staţionează la Medgidia şi Basarabi - img-1689771416.jpg

Articole de la același autor

Circulaţia feroviară este oprită între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, pe ambele fire, la solicitarea reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), informează purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.


„Vă informez că la această oră circulaţia feroviară este oprită, la solicitarea reprezentanţilor ISU, între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, pe ambele fire. Oprirea temporară a traficului feroviar a fost solicitată de ISU pentru a interveni în stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia din zonă”, spune Oana Brânzan.


Două trenuri de călători sunt oprite temporar, până la finalizarea intervenţiilor desfăşurate de reprezentanţii ISU, şi anume: IR 1996 în staţia Basarabi, de la ora 14:46, şi IR 1883, în Medgidia, de la ora 14:40.


„Adresăm scuzele necesare călătorilor şi îi asigurăm că această măsură, de închidere a circulaţiei feroviare, este necesară pentru a facilita accesul echipelor de intervenţie ale ISU, care acţionează în scopul stingerii incendiului”, adaugă ea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3413 secunde