"Citește, fetițo, tâmpita pământului!" Copii amenințați și jigniți de învățătoare, în sala de clasă

607
5

Articole recomandate

Noi cazuri de profesori care le vorbesc urât și agresiv copiilor au apărut în ultima vreme. Ultimul de acest gen este cel al unei învățătoare de la o școală din București, care a fost surprinsă surprinsă în timp ce jignea cumplit mai mulți elevi de clasa a doua, conform B1 TV.

Cadrul didactic a țipat la copii minute în șir și i-a amenințat în timpul orei de matematică.

"Ce înseamnă fetițo, diferența? Măi, tu ești cretină? Diferența, la exercițiul ăsta, în dreptul cărei operații este? Pune dracului mâna și termină tot testul, că dau cu tine de pământ! Nesimțito, ce ești, de nesimțită!", reacția învățătoarei la o oră de matematică.

Totul a ieșit la iveală după ce copiii s-au plâns acasa de comportamentul învațatoarei. Una dintre mămici a pus un reportofon în ghiozdanul copilului. Așa s-a aflat că ora de matematică este un adevărat coșmar pentru micuți.

Părinții celor mici au fost șocați să afle calvarul pe care îl îndurau copiii lor încă din clasa pregătitoare.

"Mãi, băiatule! Măi, băiatule, îți rup cartonul! Măi, îți rup cartonul! Faci ce îți zic eu! Te bat de nu te vezi tu! Cine te-a pus, mă, să desenezi? Cine te-a pus, mă! Cine te-a pus, copilule?!

Măi, copilașilor, voi nu sunteți sănătoși? În paranteză, dragă mămico. Păi, de ce în paranteză, cretinule, ce ești! Analfabeților, că nu știți să scrieți!", li s-a adresat învățătoarea copiilor.

"Citește, fetițo, tâmpita pământului, citește cu el, fetițo!", mai poate fi auzită femeia.

Deși parinții au facut reclamație inclusiv la Inspectoratul Școlar, unde au depus și înregistrările, nicio autoritate nu a luat vreo masură împotriva învațatoarei până acum. Între timp, patru elevi au fost retrași deja din clasa respectivă.


Sursa: b1.ro


Comentează știrea

O mama
17 aprilie 2016
idem si la constanta

Si in scolile constantene o buna parte din cadrele didactice adopta un astfel de comportament, iar directorii stiu, dar nu iau atitudine. Multi dintre copiii nostri merg stresati la scoala si ne miram de ce nu dau randament. Avem un sistem de invatamant ghidat dupa principii comuniste, rigid si ineficient. Asta-i Romania!

Radu
17 aprilie 2016
prostia

Asa profesori asa elevi,care vor deveni profesori.Un sistem bolnav care ne termina si pe noi ca parinti dar si pe copii. "Daca ar durea prostia....."

adevar
17 aprilie 2016
adevar

Ei Romania cati copii ai furat din straine atata copii romani o sa moara

adevar
17 aprilie 2016
adevar

Ei Romania cati copii ai furat din straine atata copii romani o sa moara

adevar
17 aprilie 2016
adevar

Ei Romania cati copii ai furat din straine atata copii romani o sa moara

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5459 secunde