Clanul Raim se pregătește de trimiterea în instanță

597
1
În aceste zile, procurorii prezintă materialul de urmărire penală în dosarul membrilor clanului Raim, din Mangalia, suspectați de comiterea mai multor scandaluri petrecute în sudul litoralului. Printre cele mai recente, se numără cel ce privește o dispută ce a avut loc în clubul Vision, din stațiunea Neptun, în care Iuzeir Raim, în vârstă de 36 de ani, fratele lui Mustafa Raim, a fost înjunghiat.
Iuzeir Raim se pare că a fost unul dintre apropiații lui Nuredin Beinur, judecat pentru șantaj, la București, și care, în lipsa acestuia la malul mării, a încercat să preia "afacerile" derulate de acesta.
Până cel târziu sfârșitul acestei săptămâni, dosarul clanului Raim va ajunge pe masa judecătorilor, care vor trebui să stabilească un prim termen de judecată.
Amintim că, la finele anului trecut, procurorii au dispus arestarea mai multor persoane bănuite ca făcând parte din gruparea Raim: Dumitru Robert Țibuleac, Șenol Mustafa, Alberto Mustafa, Claudiu Bogdan Lucachi, Florin Martac, Dumitru Albotă, Vasile Dumitru, Irina Ignat și Iuzeir Raim. În pofida numeroaselor cereri prin care aceștia solicitau eliberarea din arest, judecătorii constănțeni au decis ca ei să rămână după gratii. Avocații acestora consideră că dovezile pe baza cărora aceștia au fost băgați după gratii sunt mult prea "subțiri" în comparație cu acuzațiile aduse. Rămâne de văzut cum vor vedea situația magistrații care vor judeca acest dosar.

Comentează știrea

sa mai scapam de scursurile astea ordinare
1 februarie 2012
5 ani minim cu executare

domnilor judecatori: 5 ani pt acesti derbedei si jeguri ce sunt! sau daca se poate,,,de ce nu 10 ani la bulau cu analfabetii hotii talharii proxenetii astia!in orice caz liberi nu vor fi!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Pericol de explozie pe strada Baba Novac
Pagina a fost generata in 1.9856 secunde