CLIPE DE COȘMAR PENTRU O MAMĂ DIN CONSTANȚA / Fiul său a fost furat și scos din țară, chiar de concubinul ei

385
CLIPE DE COȘMAR PENTRU O MAMĂ DIN CONSTANȚA / Fiul său a fost furat și scos din țară, chiar de concubinul ei - 1114171-1436733453.jpg

Articole de la același autor

O femeie din Constanța trăiește un adevărat coșmar de aproape o lună. Fiul său de opt ani a fost furat și scos din țară chiar de concubinul ei. 


Cei doi se află în proces de custodie, iar copilul a fost luat de la școală. Potrivit Antena1, femeie are informații ca cel mic a fost scos din țară pe la Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu pe data de 25 iunie. Ramona Păun a declarat că tatăl copilului a trecut granița pe jos, iar cel mic a fost ascuns într-o mașină de 3,5 tone. De asemenea, femeia a precizat ca fiul ei s-ar afla in prezent in vestul Turciei, in Edremit, împreună cu ceilalți copii ai bărbatului. Constănțeanca spune că a depus plângeri la Garda de Coastă în speranța că oamenii legii o vor ajuta să își recupereze copilul. 


"Au fost două plângeri, una la sfârșitul lunii iunie și o alta la începutul lunii iulie. Sesizările sunt înregistrate la nivelul Gărzii de Coastă, iar în termenul legal persoana în cauză va primi un răspuns", a declarat ag.șef adj. Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1965 secunde