CLIPE DE PANICĂ! Bloc cuprins de flăcări

148
CLIPE DE PANICĂ! Bloc cuprins de flăcări - nmnjntlkzgfkmjzizmq4nwvhmwyxnwnl-1536382619.jpg

Articole recomandate

Două persoane, între care un pompier, au fost rănite în urma unui incendiu puternic izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la o casă din sectorul 5 al Capitalei, dar care s-a extins la mansarda și la ultimul etaj ale unui bloc învecinat.

Pompierii au intervenit cu 13 autospeciale.

Incendiul a izbucnit la o casă de pe strada Iordache Năstase din sectorul 5 și s-a extins la un bloc învecinat, cu 50 de apartamente.

A ars mansarda blocului, iar flăcările s-au propagat și la etajul al treilea, atât pe verticală (pe fațadă), cât și pe orizontală.

Din fericire, locatarii au reușit să se salveze și nu sunt persoane rănite grav, după cum a declarat la Digi24 Raed Arafat, secretar de stat în MAI. Doi pompieri și șapte locatari au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar numai două persoane au fost transportate la spital.

Sunt și persoane care au fost expuse la fum, pentru că unii locatari au întârziat să iasă din locuințe în speranța că își vor salva din bunuri. Pompierul care a fost transportat la spital s-a rănit într-un obiect tăios în timpul intervenției. Au fost și câteva cazuri cu atacuri de panică.

Au fost constituite echipe de căutare-salvare care verifică în continuare spațiile interioare, dar deocamdată nu au fost găsite persoane înăuntru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8175 secunde