CNADNR spune că are fonduri și-i va plăti Georgianei Ghegeliu un milion euro

184
1
CNADNR spune că are fonduri și-i va plăti Georgianei Ghegeliu un milion euro - cnadnrplata-1403027371.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Auto-străzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) susține că are fonduri pentru a-i plăti Georgianei Elena Ghegeliu, din Constanța, un milion de euro despăgubiri în urma deciziei definitive de la Curtea Supremă a României. 


"Urmare a deciziei instanței privind despăgubirea în valoare de un milion de euro pentru tânăra care și-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier, CNADNR face următoarele precizări: în bugetul de venituri și cheltuieli al CNADNR, sunt prevăzute fonduri pentru despăgubiri obținute urmare a unor hotărâri judecătorești. Astfel, la capitolul venituri proprii, sunt aprovizionate pentru litigii sume în valoare de 50 milioane lei, din care, pentru dosarul în care CNADNR are calitatea de pârâtă, suma de 4,5 milioane lei", se arată într-un comunicat al CNADNR. 


Reamintim că, pe 11 iunie, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au obligat CNADNR să-i plătească un milion de euro despăgubiri tinerei din Constanța. Imediat după pronunțarea sentinței, reprezentanții CNADNR au afirmat că vor respecta decizia și o vor aplica întocmai. Decizia magistraților este definitivă. 


Georgiana Elena Ghegeliu a dat în judecată, în aprilie 2012, CNADNR după ce și-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier petrecut în 2006. Aceasta se afla în mașina con-dusă de prietenul său, pe DN1, între București și Brașov, în momentul în care acesta a pierdut controlul volanului din cauza drumului deteriorat și nesemnalizat corespunzător. Mașina s-a izbit de parapeți, iar în urma impactului, brațul tinerei a fost zdrobit și nu a mai putut fi salvat. 


Comentează știrea

excelent
10 iulie 2014
bravo

Asa trebuie si statul trebuie sa isi recunoasca greselile si prostiile nicaieri in lume nu vezi ce vezi in Romania pe drumuri nationale. E de apreciat cum a actionat domnisoara Anghelina si i doresc curaj si succes pana la capat ptr.ca statul roman are bani.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1479 secunde