COD GALBEN DE VREME REA / Plecați la drum? Iată care este situația în țară

100
COD GALBEN DE VREME REA / Plecați la drum? Iată care este situația în țară - ploaietorentialabaltoci341371114-1425637684.jpg

Articole de la același autor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația întreruptă din cauza unor accidente rutiere sau a vremii nefavorabile. Pe câteva sectoare ale unor drumuri naționale se semnalează zăpadă care măsoară între 1 și 3 centimetri, porțiunile de carosabil umed alternând cu altele acoperite cu zăpadă. Menționăm: în județul Argeș (DN7C - Piscu Negru), în județul Harghita (DN12C Gheorghieni - limită cu județul Neamț), în județul Gorj (DN67C în zona Novaci - Rânca), în județul Hunedoara (DN66A, în zona localității Câmpu lui Neag și  DN7A Obârșia Lotrului), în județul Cluj (DN1R, în zona localității Belis), în județul Suceava (DN17A) și în județul Covasna (pe DN13E Zagon - Barcani).

Având în vedere atenționarea cu cod galben emisă de Administrația Națională de Meteorologie, valabilă de astăzi, de la ora 14:00, până mâine 7 martie, la ora 16:00, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcție de condițiile meteo-rutiere, să mărească distanța în mers între autovehicule și să țină cont de faptul că anvelopele de iarnă sunt obligatorii atunci când partea carosabilă este acoperită cu zăpadă, gheață sau polei. Însă, în această perioadă, cel mai bine ar fi să se evite deplasările, în special pe timpul nopții, în zonele montane, unde se așteaptă ninsori abundente. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8004 secunde