COD PORTOCALIU de ninsori și viscol / Autostrăzile A1, A2 și A3, ÎNCHISE din cauza viscolului

560
2
COD PORTOCALIU de ninsori și viscol / Autostrăzile A1, A2 și A3, ÎNCHISE din cauza viscolului - iarna-1390648826.jpg

Articole recomandate

Autostrăzile A1 și A2 au fost închise, temporar, pe anumite porțiuni, din cauza unor accident în lanț și din cauza vizibilității reduse.
Astfel, pe A1 a avut loc un carambol la kilometrul 58, 10 de mașini fiind implicate. În urma impactului, souă persoane au fost rănite. 
Și Autostrada Soarelui a fost închisă, temporar, între Drajna și București, tot din cauza unui accident rutier. Accidentul s-a produs pe calea 2 a autostrăzii, între Constanța și București, la kilometrul 60, în dreptul localității Lehliu Gară.
Și în acest carambol se pare că au fost implicate aproximativ 20 de mașini. 
Autostrada A3 a fost închisă în întregime din cauza viscolului puternic.
De asemenea, mai multe drumuri județene din Prahova au fost închise. Astfel, este vorba despre DJ 100 C Mizil - Fulga - Sălciile, DJ 102 E Mizil - Baba Ana, DJ 101 E Fulga - Sălciile și DJ 102 H Mizil - Amaru. Aceste tronsoane de drum sunt închise pentru toate categoriile de autovehicule. 


Comentează știrea

UN ROMAN
25 ianuarie 2014
DEGEABA

MULTI "SOFERI'' NU INTELEG CA AUTOSTRAZILE NU SUNT CIRCUITE DE FORMULA 1......FAPTUL CA PUTEM CONDUCE AUTOTURISMUL CU O VITEZA CONSTANTA,EVITAND AGLOMERATIA DIN LOCALITATI,AR TREBUI SA FIE UN MOTIV DE LUAT IN SEAMA,PENTRU A CONDUCE CIVILIZAT......DAR CAND SE VEDE ''SOFERUL'' PE DITAMAI STRADA,CALCA PEDALA....NU MAI TINE CONT DE CONDITIILE DE TRAFIC,DE DRUM,DE SIGURANTA ....EDUCATIA RUTIERA SE FACE SI CU SUSPENDARI DE PERMISE.....ACEST LUCRU NU SCUZA CU NIMIC PE DRUMARI , CARE TREBUIAU SA FIE PREZENTI PE SOSELE....DAR EI PRIMESC SALARIILE ORICUM.....

christian louboutin nordstrom
28 februarie 2014
christian louboutin nordstrom

christian louboutin mens shoes new york Stiri Eveniment : COD PORTOCALIU de ninsori și viscol / Autostrăzile A1, A2 ?i A3, ÎNCHISE din cauza viscolului | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin nordstrom http://samyakindane.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-spiked-heels.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4888 secunde