Cofetărie din județul Constanța, spartă în noaptea de Revelion

284

Articole de la același autor

Trei minori au fost surprinși și reținuți, în noaptea de Revelion, de către un jandarm, în timp ce se aflau, prin efracție, în interiorul unei cofetării.
Astfel, în data de 31 decembrie 2013, ora 21.30, plutonierul Dumitru Roșca, subofițer în cadrul subunității Medgidia, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu la sediul Judecătoriei din Medgidia, a observat trei persoane în interiorul unei cofetării aflată la circa 50 metri de sediul Judecătoriei. 
Având în vedere ora târzie, subofițerul a anunțat dispeceratul subunității de jandarmi, s-a deplasat la fața locului și a reținut pe cei trei până la sosirea echipei de intervenție.
Jandarmii au constatat că ușa de acces a fost forțată, pe jos erau împrăștiate mai multe produse de patiserie, iar la aproximativ 30 de metri aceștia au găsit o șurubelniță, pe care unul din tineri a declarat verbal că a folosit-o pentru a deschide ușa de intrare în unitatea comercială respectivă.
Cei trei minori, cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani, au fost predați ulterior polițiștilor din Medgidia care vor continua cercetările, cu minorii în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor trei, urmând a fi propuse măsurile legale prin unitatea de Parchet competentă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Cu bicicleta, la furat de fier vechi
Pagina a fost generata in 1.89 secunde