„Colecție” de amenzi de 125.000 de lei, pentru neregulile de la lucrările de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

247
„Colecție” de amenzi de 125.000 de lei, pentru neregulile de la lucrările de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu - x-amenzi-garda-mediu-1689856709.jpg
Comisarii Gărzii de Mediu Constanța au aplicat o nouă amendă, în valoare de 40.000 de lei, în cursul zilei de joi, 20 iulie, firmei care execută lucrările din cadrul proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia”, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

„Urmare a verificărilor efectuate în zona Casei de Cultură – intersecție străzile I. L. Caragiale și bd. Al. Lăpușneanu – unde se realizează lucrări pentru Primăria Constanța, Garda de Mediu Constanța a aplicat o amendă în valoare de 40.000 de lei. Firma de construcții a fost sancționată pentru depozitarea neorganizată a deșeurilor de moloz și asfalt, atât pe zona casorabilă, cât și printre arborii de pe aliniamentul stradal”, au precizat reprezentanții instituției.

De menționat că, până în prezent, firma respectivă a primit amenzi în valoare totală de 125.000 de lei, pentru diverse nereguli: la începutul lunii iulie a fost sancționată cu 15.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de limitare a emisiilor de poluanți în atmosferă, iar alte trei sancțiuni, în valoare totală de 70.000 de lei au fost aplicate în perioada martie – mai 2023, pentru nerespectarea legislației privind protecția atmosferei și gestionarea deșeurilor, în mai multe zone ale municipiului, unde realizează lucrări de decopertare a trotuarelor și a insulelor pietonale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4761 secunde