Coliziune violentă din cauza unui șofer băut. Trei victime

175
1
Coliziune violentă din cauza unui șofer băut. Trei victime - coliziuneviolentatreivictime-1418567639.jpg

Articole de la același autor

Trei persoane au ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs în jurul orei 2.30, în județul Constanța.

Șoferul, în vârstă de 30 de ani conducea un BMW pe DN 38, dinspre Negru Vodă către municipiul Constanța. La un moment dat, ajungând în dreptul localității Movilița, în zona intersecției cu DJ 381, șoferul a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă către stânga și a intrat într-un stâlp și un gard.

În urma impactului, șoferul, dar și doi pasageri din mașină, ambii de 28 de ani, au fost transportați la spital, unde au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind răniți ușor.

Rutieriștii constănțeni ajunși la fața locului l-au testat pe șofer cu aparatul Drager, rezultatul fiind pozitiv: acesta avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4848 secunde