COLOANE DE MAȘINI! Autoturismele se deplasează cu zece kilometri la oră

538
COLOANE DE MAȘINI! Autoturismele se deplasează cu zece kilometri la oră - masinitrafickichiginshutterstock-1528019936.jpg

Articole recomandate

Centrul Infotrafic anunță că, duminică la prânz, valorile de trafic pe Drumul Național 1, pe Valea Prahovei, sunt ridicate, formându-se coloane de mașini, între Predeal și Azuga. Autoturismele se deplasează cu zece kilometri la oră, iar polițiștii recomandă șoferilor prudență la volan.



Potrivit Infotrafic, duminică la prânz, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre stațiunile montane de pe Valea Prahovei către Capitală, se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1, între Predeal și Azuga.

În zonă s-a format o coloană de autoturisme care se deplasează cu o viteză de aproximativ 10 km/h.

"Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației și să manifeste o conduită preventivă în trafic", au transmis polițiștii.

Anterior, aceștia au precizat că se așteaptă la creșterea valorilor de trafic pe DN 1, din cauza turiștilor carer pleacă din minicavanța de 1 Iunie, și recomandau calm șoferilor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, duminică dimineață, se circulă bine pe principalele șosele de viteză și nu sunt semnalate accidente rutiere care să blocheze sau restricționeze vreun drum național sau autostradă care tranzitează țara.

Polițiștii se așteaptă, însă, ca valorile de trafic să se intensifice pe DN 1, în stațiunile montane de pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre, respectiv Brașov-Ploiești, odată cu plecarea turiștilor din minivacanța de 1 Iunie.

"Facem câteva recomandări partipanților la trafic, pentru a evita producerea de accidente rutiere: să circule cu atenție sporită, să-și păstreze calmul la volan, să mențină o distanță corespunzătoare față de autovehiculul din față, pentru a putea frâna în condiții de siguranță și să respecte cu strictețe indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației", transmit polițiștii, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0087 secunde