Comisari ai Gărzii Financiare, arestați pentru luare de mită!

309
Comisari ai Gărzii Financiare, arestați pentru luare de mită! - palmagalaialasausandvisascundeau-1351696725.jpg
Magistrații Tribunalului București au decis arestarea pentru 29 de zile a doi comisari ai Gărzii Financiare reținuți de procurorii DNA pentru luare de mită, după ce au primit de la administratorul unei firme 34.000 lei pentru a-i da o amendă mai mică.


Cei doi comisari ai Gărzii Financiare - Secția București au pretins, în perioada 25-30 octombrie, suma de 37.000 lei și au primit suma de 34.000 lei cu titlu de mită, de la un denunțător, administrator de societate comercială, pentru ca în schimb, să nu sesizeze organele de urmărire penală cu privire la infracțiunile constatate la un control financiar făcut la societatea denunțătorului, să aplice amenzi contravenționale cât mai blânde și să-i comunice denunțătorului identitatea persoanei care a sesizat abaterile societății controlate.


Aceștia au fost prinși în flagrant marți, când au primit de la denunțător suma de 34.000 lei. Procurorii anticorupție au dispus reținerea lor pentru 24 de ore, iar miercuri Tribunalul București a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile, informează realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6516 secunde