Comisarul șef Nicolae Simion a câștigat concursul pentru adjunct al IPJ Constanța

510
Comisarul șef Nicolae Simion a câștigat concursul pentru adjunct al IPJ Constanța - x-simion-castigat-concurs-1689859415.jpg
Joi, 20 iulie, s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcție de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Constanța pe linie de investigații criminale. Menționăm că funcția a fost ocupată prin împuternicire de comisarul șef Nicolae Simion, de aproape un an, de când comisarul șef Mircea Vizitiu a fost pus la dispoziție de IGPR.

Doi polițisti s-au înscris la concurs, respectiv comisarul șef Nicolae Simion – fost șef al Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Stere Pintilie – din cadrul IPJ Tulcea. Celui de al doilea i-a fost respins însă dosarul, întrucât nu era complet – spun sursele noastre, astfel că Simion a fost singurul care a susținut interviul privind cunoștințele profesionale. La final, comisia de interviu a apreciat că a răspuns peste nota 7, astfel că a promovat concursul.

De menționat că Stere Pintilie a candidat și contra comisarului șef Marin Dincă, pentru funcția de adjunct pe linie de ordine publică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5856 secunde