Comisia Europeană: Vom studia cu atenție măsurile adoptate prin modificarea Codurilor penale

386
Comisia Europeană: Vom studia cu atenție măsurile adoptate prin modificarea Codurilor penale - ec267623200-1556133326.jpg

Articole recomandate

Comisia Europeană a anunțat miercuri seară că va analiza cu atenție proiectele de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală, adoptate de Camera Deputaților, și a reafirmat că România trebuie să reia urgent procesul de reformă.

"Avem cunoștință despre votul asupra Codurilor penale revizuite, care a avut loc astăzi în Parlamentul român. Vom studia cu atenție măsurile adoptate, înainte de a decide pașii următori. Înțelegem că ele încă nu sunt promulgate sau intrate în vigoare. Doresc să vă reamintesc că această Comisie a fost foarte clară în privința poziției sale asupra situației statului de drept în România. România trebuie să reia urgent procesul de reformă. Dacă nu se dă curs îngrijorărilor noastre, Comisia va trebui să acționeze rapid și să folosească mijloacele avute la dispoziția sa", a declarat pentru Agerpres un purtător de cuvânt al executivului comunitar.

Camera Deputaților a adoptat miercuri proiectele de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală. PNL și USR au anunțat că o să le atace din nou la Curtea Constituțională.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7297 secunde