Comitetul Executiv al PSD la final. Liviu Dragnea, confirmat în funcție

207
Comitetul Executiv al PSD la final. Liviu Dragnea, confirmat în funcție - zyz3ptu4mczoyxnoptfhmjliy2mwyjux-1537552830.jpg

Articole recomandate

Liviu Dragnea a purtat negocieri până în ultimul moment cu opozanții săi, reușind să întoarcă din drum câteva dintre vocile importante ale disidenței care s-a coagulat în ultimele zile.

Actualizare 20.37. S-a încheiat votul în CEx. Liviu Dragnea și-a confirmat poziția.

Opt membri CEx au fost împotriva lui Dragnea.

Liviu Dragnea ar fi cerut un vot de încredere pe care el ar fi știut de la începtul ședinței că îl va obține.

Actualizare 17:00 Potrivit informațiilor Digi24, Viorica Dăncilă ar fi spus că Guvernul nu își asumă o ordonanță pentru amnistie si gratiere și că lucrurile trebuie tranșate în Parlament. Discuțiile au loc, deocamdată, pe un ton calm.

Actualizare 15:09 Viorica Dăncilă a anunțat că nu își dă demisia din Guvern, îl susține pe Liviu Dragnea și vrea să meargă mai departe cu aceeași echipă, potrivit informațiilor pe care le are Digi24.Iar Liviu Dragnea, la rândul său, nu e de acord ca partidul să fie rupt.

Potrivit News.ro, Liviu Dragnea ar fi spus și că nu renunță la demersurile pentru modificare legilor justiției.

Sursa: digi24.ro

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat că au fost prezenți 64 de membri dintre care 55 au fost pentru susținerea lui Dragnea, 8 au votat împotrivă și s-a înregistrat și o abținere. El a declarat că au fost prezenți 64 de membri ai CExN al PSD, din totalul de 65 - ministrul Apărării fiind plecat din țară.

"Au votat 8 împotriva lui Liviu Dragnea, a fost o abținere și 55 pentru. Ăsta a fost votul de astăzi", a precizat Ștefănescu la finalul CExN al PSD.

El a menționat că doi dintre social-democrați au plecat motivat în timpul ședinței, predând mandatul. Este vorba despre primarul sectorului 4 și președintele executiv al sectorului 1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3817 secunde