Concurs de șoferi beți și fără permis pe străzile Constanței

707
1
Concurs  de șoferi beți  și fără permis pe străzile Constanței - concursde-1503939558.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat, în week-end-ul trecut, mai mulți șoferi care s-au încumetat să plece la drum deși consumaseră băuturi alcoolice. Este cazul a doi bărbați din Constanța, cu vârste de 24 și 33 de ani, care au fost depistați în timp ce circulau pe șoseaua Mangaliei și strada Soveja, în timp ce se aflau sub influența alcoolului.

Și în județul Constanța polițiștii au oprit șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat alcool. Polițiștii din Medgidia au depistat duminică, 27 august, un bărbat de 39 de ani, din Cobadin, care conducea beat un autoturism. Tot duminică, polițiștii din Cernavodă l-au prins pe un tânăr de 22 de ani, conducând sub influența alcoolului.

De asemenea, polițiștii au mai depistat în trafic bărbați care conduceau fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Astfel, polițiștii din Cogealac au depistat un șofer fără permis, în vârstă de 31 de ani, iar polițiștii din Cernavodă au depistat un alt bărbat de aceeași vârstă care circula fără permis pe raza localității Cochirleni. În toate cauzele au fost efectuate dosare penale.

Comentează știrea

Jmegher de jmegher
28 septembrie 2017
În atenția politiei

Opriți bmw și Audi mai ales cele negre cu folie și veți descoperii numai nereguli

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3873 secunde