Concursul pentru șefia Gărzii de Coastă a fost câștigat

606
1
Concursul pentru șefia Gărzii  de Coastă  a fost câștigat - costachelaurentiu-1374507994.jpg

Articole de la același autor

La sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră s-a desfășurat, ieri, concursul pentru ocuparea funcției de director al Gărzii de Coastă. Ofițerii participanți, recrutați din sursă internă, au susținut în fața comisiei de concurs o probă de selecție, constând într-un interviu structurat pe subiecte profesionale.

În urma concursului a fost declarat admis comisarul șef Laurențiu Costache, care în ultimele luni a asigurat interimatul la conducerea instituției.

Comisarul șef Costache are o vastă experiență profesională în domeniul controlului și supravegherii trecerii frontierei, fiind în structurile Poliției de Frontieră de 24 ani, perioadă în care a ocupat atât funcții de execuție, cât și de conducere. El este absolvent al Institutului de Marină "Mircea cel Bătrân" Constanța, Academiei de Înalte Studii Militare București și al Facultății de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității "Spiru Haret" Constanța, precum și al mai multor cursuri postuniver-sitare cu diverse specializări. În perioada următoare vor fi întreprinse demersurile legale pentru numirea în funcție a ofițerului, au anunțat reprezentanții Poliției de Frontieră Română. 

Comentează știrea

eu
23 iulie 2013
urare

VANT DIN BABORD!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4476 secunde