Condamnat la 15 ani de închisoare pentru că și-a violat fiica vitregă și a infectat-o cu HIV

1471
Un bărbat din localitatea Limanu a fost condamnat de Judecătoria Mangalia la 15 ani de închisoare pentru că și-a violat, în mai multe rânduri, fiica vitregă. Nemulțumit de sentința aplicată, Nicolae Căruță, de 49 de ani, a atacat sentința cu apel, iar ieri, la Tribunalul Constanța, a avut loc primul termen de judecată.
Potrivit anchetatorilor, în luna februarie, individul a fost denunțat la Poliția din localitate de fiica sa naturală, Marinela Căruță. Tânăra a aflat că sora ei vitregă, Ottilia V., de 18 ani, care suferă de un sever handicap fizic și psihic, a trăit un adevărat coșmar după moartea mamei ei, de când a rămas în grija tatălui vitreg.
Timp de șase luni, Niculae Căruță a abuzat de adolescentă, profitând de faptul că ea nu se putea apăra.
Audiați de judecători, vecinii au declarat că nu și-au putut imagina ce se petrecea zilnic dincolo de zidurile casei în care trăiau cei doi. Abuzurile incestuoase au fost oprite chiar de fiica naturală a violatorului, Marinela Căruță, care locuiește în comuna constănțeană 23 August. În timpul unei vizite pe care femeia a făcut-o, la începutul lunii februarie, la domiciliul părinților săi din comuna Limanu, a aflat, cu stupoare, de la sora ei că este batjocorită de tatăl lor. Marinela Căruță a cerut imediat ajutorul polițiștilor din localitate.
Expertiza medico-legală a demonstrat că Ottilia V. a fost victima unor violuri repetate și că Niculae Căruță a infectat-o cu HIV, fata fiind deja bolnavă de SIDA în momentul examinării. Individul a fost arestat imediat, iar apoi condamnat la 15 ani de detenție. Separat, instanța l-a condamnat la opt ani de închisoare pentru că a îmbolnăvit-o pe fată cu SIDA, dar el va trebui să ispășească pedeapsa cea mai grea, respectiv cea de 15 ani de închisoare, pentru viol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1186 secunde