Condamnat la 17 ani de închisoare pentru că și-a violat fiica de 13 ani

1459
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea la pedeapsa de 17 ani de închisoare a lui Ziadin Enver, bărbatul care a fost judecat pentru comiterea infracțiunilor de viol, loviri sau alte violențe și incest. Magistrații au mai dispus ca acestuia să-i fie interzise drepturile pe o perioadă de șapte ani și să plătească părții vătămate suma de 5.000 de lei, daune civile și morale. Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel, la Curtea de Apel Constanța.
Potrivit rechizitoriului, în perioada decembrie 2007- mai 2008, Enver Ziadin ar fi obligat-o, prin violență și amenințare, pe Aiten G., fiica sa de 13 ani, să întrețină relații sexuale normale. Raporturile au avut loc în grajdul din curtea casei.
Copila susține că prima dată când a fost violată, agresorul s-a folosit de un spray paralizant pentru a profita de ea. Totodată, fata spune că, în timpul contactului sexual, a simțit o durere groaznică și a realizat că tatăl ei are o bilă pe penis.
Minora și-a reclamat tatăl la Poliție după ce, pe 20 mai 2008, după ce s-a întors de la școală și a fost bătută de acesta cu o curea de distribuție de ventilator din cauciuc. Anchetatorii susțin că Aiten G. a primit 30 de lovituri pe spate și în zona feselor.
Din raportul de constatare medico-legală rezultă că minora prezintă leziuni traumatice ce au putut fi produse prin loviri de corpuri dure liniare, având nevoie de 6 -7 zile de îngrijiri medicale. Mai mult, copila prezenta multiple echimoze violacei pe ambele fese. În urma examinării medicale, s-a constatat că fata era însărcinată în trei luni, Enver Ziadin fiind tatăl copilului. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a luat măsura întreruperii sarcinii la acel moment.
Luat la întrebări de oamenii legii, individul nu a recunoscut că și-a violat fiica. El a susținut că a bătut-o, dar a negat că ar fi violat-o. Deși în certificatul de naștere al fetei nu apare numele tatălui, bărbatul a recunoscut că este tatăl copilei.
Dealtfel, individul nu este la prima abatere de acest gen, el având la activ două condamnări pentru violuri comise în aceiași modalitate. În urmă cu șapte ani, Ziadin a întreținut contact sexual forțat cu sora concubinei sale, care avea 14 ani. Din acest motiv, lui Enver Ziadin i s-au interzis prin hotărâre judecătorească drepturile părintești. Cu toate acestea, bărbatul a continuat să răspundă de îngrijirea minorei, precum și a celorlalți trei copii minori rezultați dintr-o altă relație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.216 secunde