Condamnat la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor

1381
Condamnat la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor - 8a56411e564e1b19f84c7481ef68b41a.jpg
Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din satul Dunăreni, a fost condamnat de magistrații de la Tribunalul Constanța la pedeapsa de cinci ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de omor și loviri sau alte violențe. Totodată, judecătorii au dispus ca inculpatul să plătească 4.000 de lei, drept daune morale, către una dintre părțile vătămate. Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Constanța.
Potrivit rechizitoriului, la data de 24 decembrie 2007, pe terasă și în interiorul barului din centrul comunei Aliman, în timpul unui conflict spontan, Marian Stoenciu a înjunghiat trei persoane.
Veselia din bar a fost stricată când, după mai multe pahare de alcool consumate, petrecăreții și-au amintit de niște polițe mai vechi neplătite.
Cearta a pornit de la o căruță și niște cai, ce ar fi fost folosite fără drept. Pus pe harță, Marian Stoenciu a început să le reproșeze celor prezenți că fac prea multă gălăgie. De aici și până la bătaie nu a fost decât un pas și conflictul s-a mutat pe terasa barului, unde Stoenciu l-a înjunghiat în abdomen pe Ion Stoian, punându-i viața în pericol.
De asemenea, în timpul aceluiași conflict, Marian Stoenciu i-a rănit cu ajutorul cuțitului pe Florin Stoian și pe Bogdan Claudiu Gafiță.
De altfel, Marian Stoenciu nu se află la primul conflict cu legea penală. El are la activ patru condamnări, dintre care una pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, două pentru furt și a patra pentru vătămare corporală.
Pe parcursul urmăririi penale, cele trei victimei s-au constituit părți civile în cauză cu suma de câte 5.000 lei, reprezentând daune morale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.607 secunde