Concurs Condamnați la închisoare după ce și-au împărțit dreptatea cu pumnii, bâtele și arma

501

Articole de la același autor

Trei bărbați din Constanța au fost condamnați de Tribunalul Constanța la pedepse cuprinse între cinci ani și opt luni și șase ani de închisoare pentru tentativă de omor.
Este vorba despre frații Augustin Dumitru Andrei, de 29 de ani, și Vasile Andrei, de 23 de ani, și Nicușor Dumitru, de 27 de ani. Decizia Tribunalului Constanța poate fi atacată în apel.
Agresiunea s-a petrecut pe 2 februarie 2007 în cartierul constănțean Palazu Mare, când s-au tras focuri de armă, s-au împărțit bâte, iar în urma violențelor un bărbat și soția sa au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență, el fiind în stare critică.
În seara respectivă, la scurt timp după ora 21, lucrătorii Secției 2 Poliție au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din cartierul amintit a avut loc o altercație între mai multe persoane. De o parte, se aflau bărbații mai sus menționați, iar de cealaltă parte, Nicolae Elvis Tudor, de 36 de ani. Scandalul a izbucnit din pricina unui conflict mai vechi pe care cei patru l-au avut în Spania. Din această cauză, oamenii legii erau, de ceva vreme, cu ochii pe membrii celor două tabere.
În seara respectivă, Elvis și soția lui s-au întâlnit cu frații Andrei și cu prietenul acestora, Nicușor Dumitru, pe stradă. Pentru că la întoarcerea din Spania Elvis nu
i-ar fi achitat 250 de euro tatălui fraților Andrei, aceștia l-au luat la bătaie. L-au lovit cu bâte de baseball, cu coada unei unelte agricole, după care Vasile Andrei l-a împușcat pe Tudor cu o armă de vânătoare cu alice, secționându-i artera femurală a piciorului stâng. Indivizii au agresat-o și pe soția victimei. Imediat după altercație, cei trei autori au plecat cu un autoturism în municipiul Constanța, la domiciliul unui unchi.
Răniții au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale, starea sa de sănătate fiind destul de gravă.
La momentul trimiterii în judecată, procurorii au disjuns cauza față de cei doi frați pentru comiterea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor. De altfel, Vasile Andrei și Nicușor Dumitru nu se află la primul conflict cu legea penală. Ei au mai fost condamnați pentru furturi și tâlhărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.344 secunde