Conducea pe străzile Constanței o mașină furată din Italia

648
Conducea pe străzile Constanței o mașină furată din Italia - b0a78f6d3b619e16c18e2ec49b079170.jpg
Un bărbat de 62 de ani, care a fost prins la bordul unei mașini furate, s-a ales cu dosar penal, iar un cetățean bulgar, care avea interdicție de părăsire a teritoriului țării sale, a fost depistat de polițiștii de frontieră în zona Ostrov.
Sandu Spiridon, de 62 de ani, cu domiciliul în Canada, a fost depistat de polițiștii de la frontieră pe străzile din municipiul Constanța la volanul unui autoturism marca Opel Insignia, fabricat în 2009 și înmatriculat, în ianuarie 2010, în Italia, care figura ca fiind furat. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră Constanța, unde s-a adăugat "parcului auto" alcătuit din 60 de mașini furate, iar Sandu Spiridon este cercetat pentru complicitate la furt.
De asemenea, în dimineața zilei de 3 decembrie, în jurul orei 5,30, în zona Ostrov, polițiștii de frontieră l-au depistat pe cetățeanul bulgar Danco Iliev, de 55 de ani, care trecuse ilegal frontiera de stat a României. Oamenii legii au constatat că acesta era așteptat de un autoturism cu numere de Bulgaria, în care se aflau doi cetățeni bulgari. În urma verificărilor făcute s-a constatat că bărbatul avea interdicție de părăsire a teritoriului bulgar și că, de asemenea, el a mai avut o tentativă de a intra în România, prin PTF Giurgiu, la data de 2 decembrie.
Danco Iliev este cercetat în prezent pentru comiterea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat a României, în ceea ce îi privește pe ceilalți cetățeni urmând a se face verificări cu privire la implicarea lor în comiterea faptei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5309 secunde